oktober 2010

Tenk!

Tenk før du gjør noe du kommer til å angre på. Ta vare på livet. Ikke tro at ting ikke skjer deg. For det gjør det. For deg og andre uskyldige familier.

Vil du drepe personer for å skrive på mobilen mens du kjører?

Vil du drepe personer for å vise at du kan kjøre fort?

Er det verdt det?

Nei, tenk hvor lenge du kommer til å slite! Vil du ansvarlig for at folk dør? At akkurat du har ødelagt familien?

Hva får man CFS/ME av?

Forskere tror de har funnet årsaken for hvorfor/hvordan man får sykdommen CFS/ME. Mange forskere tror det er en psykisk sykdom. Tror det at vi er slappe og deprimerte. At vi ikke gidder å gjøre noe annet enn å ligge hjemme.

Da begynner jeg å lure, tror de virkelig at vi vil slite? At vi bare vil bli sett synd på? Kanskje noen bare vil bli sett synd på. Men det skal vel ikke straffe oss andre som faktisk er syke! Folk spør meg, er du sikker på at du ikke orker mer? Når jeg får det spørsmålet så blir jeg oppgitt. Hallo, selvsagt vet jeg det! Jeg har levd med dette i FIRE ÅR.

Og når folk kommer med ?gjør dette så blir du frisk?. Tror folk virkelig at det er så enkelt? F.eks. familien min. De mener at jeg bare skal flytte opp til dem i Møre og Romsdal, da blir jeg frisk. Har hørt den mye. Det er virkelig dårlig gjort å si sånn til meg. Hvorfor skal det være lettere for meg oppi der? For det første, så er det kaldt der, og da funker jeg dårligere. For det andre, der får man ikke den hjelpen som jeg får her. De tar feil. Beste stedet for meg å bo er thailand. Det er et sted hvor jeg funker. Jeg har det mye bedre nedi der. Er mye mer lykkelig der.

Men jo, det jeg skulle fortelle! Jeg har hørt litt om det XMRV viruset. Viruset angriper levende celler i immunsystemet, og aktiveres av infeksjoner og betennelser. Slik blir immunsystemet gradvis brutt ned. Det viser seg at de fleste med CFS/ME har det viruset i seg.

 

Regine Stokke

Jeg har tenkt mye når det gjelder Regine Stokke. Jeg har lest bloggen og lest boken. Hun virket som en fantastisk person! Så det jeg ikke skjønner helt er hvorfor folk skal drive og hakke ned på henne. F.eks. på facebook. Der er det en gruppe som vil tenne et lys for Regine. 3. desember, dagen hun døde. Så jeg har drevet og sett på kommentarene på den gruppen. Mange er: jeg skal tenne et lys for deg og alle andre som har tapt kampen mot kreft. Mens andre skriver: Dette er bare tull, hvorfor skal vi tenne et lys for en vi ikke kjenner?

Da begynner jeg å lure på hva som skjer i hodene til folk. Hva er det de tenker med? De aner ikke hvor mye Regine har hjulpet andre. Hvor mye penger hun har gitt til kreft avd. på sykehuset i Kristiansund. Hun hadde ikke trengt å gjøre dette, men hun gjorde det! For å hjelpe andre! Og dette er takken?

Nordmenn er så seriøse. Man må ha de riktige tingene og oppføre seg som noen man egentlig ikke er. Hvorfor? Jo, for å bli godtatt. Folk er stygge mot hverandre. Mot folk som de ikke kjenner engang. Bare fordi de har andre klær og gjør andre ting. Mange nordmenn tenker på seg selv. Jeg mener ikke at alle er sånn, men mange er sånn. Jeg liker meg bedre i thailand, folk som du ikke kjenner er mye hyggeligere der enn her hjemme i Norge. Hvorfor? Kanskje siden de har annen samhold. De har mindre penger enn oss. De er mer familie kjære enn mange nordmenn. De er så takknemlige for små ting! Vi burde lære noe fra dem!

Regine er grunnen for at jeg blogger. Hun fikk meg til å skjønne at det er greit å være åpen på ting. Så jeg prøver å åpne meg, sakte men sikkert. Jeg har lyst til å fortelle ting som har skjedd meg. kanskje andre har opplevd det samme, og trenger å vite at de er ikke alene. CFS/ME er en veldig ensom sykdom. Det syns ikke på en at man er syk. De med kreft syns det veldig på, og de som har brukket noe. For da ser man at det er noe med den personen. Men når jeg forteller til folk at jeg er syk, så ser de rart på meg.

Skulle ønske at CFS/ME var mer kjent i medier.

Dikt

Jeg vil skrike,

Jeg vil le.

 

Jeg vil føle smerte,

Jeg vil føle glede.

 

Jeg vil gråte,

Jeg vil smile.

 

Jeg vil dø,

Jeg vil leve.

Ny header

Fant ut at jeg ville lage en header. Håper dere likte den! Er ikke så flink til sånt, men jeg syns det er morsomt. Morsomt å forandre bilder og ta bilder. En ting som jeg kan gjøre uten å bli skikkelig sliten.

Imorgen har jeg bursdag, 16 år blir jeg! Har tenkt til å øvelseskjøre :D Endelig er jeg gammel nok!

hahaha, må bare le av de små klippene med forskjelige filmer og kortfilmer som nettopp gikk på disney channel! Man blir aldri for gammel for disney channel! THAT'S SO RAVEN!! Lenge siden sist!

Føler at jeg er veldig random nå, men jeg har lyst til det. Kan ikke bare være seriøs.....

Do you care?

Jeg vet at mange har linket til denne video'en. Men det vil jeg og. Når jeg så dette så ble jeg målløs. Kjenner meg mye igjen. Jeg har mye frustrasjon i meg, men jeg får det ikke ut. Det bare bygger seg opp inni meg. Jeg er stille når det gjelder sånt. Sår sjel. En som lider i det stille.

Kanskje jeg skal begynne å fortelle sannheten? Men hvordan kommer folk til reagere? Kanskje de kommer til å se anerledes på meg... Jeg vet ikke. Derfor sier jeg når noen spørr om hvordan det går : Jeg lever. Enkelt og greit. Folk forventer jo at jeg skal si at det går bra. Men hvis jeg sier at det går bra med meg, så lyver jeg bare.

Men men, dette var dagens klaging!

Pappa har bursdag idag, 10.10.10. Så har vært i Oslo og spist på resturante.Begynner egentlig i bli lei av pratet om 10.10.10! Så stort er det ikke da. Og på onsdag har jeg bursdag^^ 16 år^^ Wuhuuuu :)

Hyttetur!
Hei hei!

Nå har jeg kommet hjem fra hyttetur i Vikersund. Vi, mamma og meg+hundene, hadde leid hytte. Pappa overnattet en natt og var på dagstur hos oss. Vi gjorde det ifjor også. Men denne gangen leide vi en annen hytte. Det var koselig, men grei nok hytte. Det var rotete uttafor, gjørmete og glatt. Mamma datt ned trappen og jeg datt nesten to ganger. Så det gikk i å se på film. Vi så 10 filmer. Noen gode og noen ikke fult så gode. Mange rare filmer! Men vi leide de fra biblioteket, så det var gratis.

Men hundene koste seg ihvertfall. Lady, svarte hunden vår, løp rundt som en galing. Skjønner ikke hvor hun får energien sin ifra! Hun er hyper nesten hele tiden! Men å dele energien med meg? næææææ. På stranda siste dagen plompet hun utti vannet. Mamma og jeg hørte bare plask plask. Så kom hun løpende frem og gjemte seg under kanoen, passe flau altså. Men det glemte hun etter to sek. Og da startet hun igjen med å grave i bakken med konglen.

Mens eldste hunden, Lotta, tuslet rundt bare. Snuste litt, spiste sand, snuste litt mer. Det gikk vel i det.

Det er godt å komme bort fra hverdagen. Bort fra alt det kjente og husets fire vegger. Bort fra absolutt alt og alle.

 

 

Håper dere også har hatt fin ferie!

klem ellen :)

Dikt

She can deal with stress

and carry heavy burdens.

She smiles when she feels like screaming

and sings when she feels like crying.

She cries when she's happy

and laughs when she's afraid.

Her love is unconditional.

There's only one thing wrong with her,

she forgets what she's worth!

 

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits