september 2011

Respekt

Dyr bryr seg ikke om hva slags klær vi bruker. De bryr seg ikke om hva vi tror på og hva vi mener. Eneste de vil ha er respekt. En som tar seg av de. Hvis du gir dem det, så har du en venn som støtter deg. Alle dyr har en personlighet, ingen er like. De passer på område sitt, beskytter familien sin. De trøster deg om de ser at du er lei deg. Mange dyr kan ha et godt hjem, men dessverre er det ikke alle som tar godt vare på dyrene sine.

Høres dette kjent ut? Det er veldig likt menneske verden. Vi er faktisk ikke så ulike.
Min trofaste venn Ludvik. At man kan så mye kjærlighet fra en katt er helt utrolig. 


Ta vare på de rundt deg, både mennesker og dyr.  

Legebesøk hos Dr.Stoltenberg

Sist uke var jeg hos Dr.Stoltenberg.

Han er CFS/ME spesialist på barn og ungdom. Han har mye erfaringer om CFS/ME og om forskning. Han har til og med studert CFS/ME i Boston. Der sier de bare CFS, ME er mer europeisk utrykk.

Han var veldig hyggelig og i møte kommende. Pratet en del, så jeg klarte ikke å henge med hele tiden. Han ga helt enkle tips om hva jeg burde gjøre. Han sa at ofte så hadde CFS/ME pasienter salt og vann mangel. Så nå salter jeg maten ekstra og drikker mer vann. Et annet tips han ga var at jeg skulle drikke Biola for en bedre fordøyelse. Har ikke merket noe forskjell, men det skader jo ikke. Han fortalte at det meste jeg hadde var normalt hos de andre pasientene hans, det var egentlig godt å høre. At jeg ikke var helt annderledes. Han fortalte om statestikk hos CFS/ME pasienter, at en av ti er forsatt syk etter fem år. Så jeg er tydeligvis en av ti, det var litt trist å høre.

 

Lauritz Stoltenberg

Spesialist i barnesykdommer

Spesialist i barnesykdommer og har bred generell kompetanse og stor erfaring med barnenevrologiske problemstillinger

 

 Man må ha henvisning for å få time til han.

http://oslobarneoglungelege.no/om+oss/ - link til hjemmesiden hvor han jobber.

 

Flere som har vært hos han?

 

ellensittliv

ellensittliv

17, Bærum

heihei :) Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits