juni 2011

Planer fremover

Formen er ikke på topp, det har den ikke vært på veldig lenge. Så da har jeg måttet bite i det sure eple, slutte på skolen. Jeg skjemmes over det at jeg ikke går på skole. Jeg gruer meg for hver gang noen spør hvor jeg går på skole. Det å si at jeg faktisk ikke orker skole, at jeg jobber istedenfor. For hver gang jeg sier det så får jeg et rart blikk. For folk på min alder er det meningen å gå på skole for å skaffe seg en karriere. Men der er ikke jeg.

Men trenger man å gå på skole for å lære? Er det  greit å jobbe, og lære det der istedenfor? Man får mer livserfaringer på jobb. Alt kan ikke læres fra en bok. Jeg har lyst til å jobbe innen helse, hjelpe andre som er i situasjoner som jeg er i. Alle er forskjellige, og alle har forskjellige reaksjoner på ting. Og det kan man vel ikke lese seg til? Man må ha opplevd og sett det.

Så nå er jeg koblet til oppfølgingstjenesten. Skal jobbe en gang i uka, i ca to timer. Har tenkt til og forsette på daghjemmet for de eldre, hvor jeg har jobbet et år. Jeg vurderte om jeg skulle jobbe et annet sted, i en dyrebutikk eller klesbutikk. Jeg har alltid vært glad i dyr. Akkurat nå har jeg to hunder, en katt og en papegøye. Hadde to kaniner også, men de ga vi bort. Dessverre døde ene kaninen, men hun jeg hadde lengst lever enda. Savner henne. Jeg er også veldig glad i klær. Hver dag ser jeg på klær på nettet. Og hver gang jeg skal ut av huset kler jeg meg opp, hjemme går jeg jo bare i daffe klær så blir passe lei av det.

 Dyra mine:

Av oppfølgingstjenesten får jeg dag penger.

I januar drar jeg til Thailand, da skal jeg være der i SEKS UKER! WUHUU! Gleder meg noe sykt. Jeg fungerer best nede i Thailand, for da får jeg mye varme. Da slipper jeg å bruke energi på å holde meg varm, og da sparer jeg veldig mye energi.

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits