Smilets land

Første gang jeg var i Thailand, var i 2006. Rett før jeg ble syk altså. Da var vi på Karon beach. Siden da har vi vært der fire ganger. Vi har også vært i Pattaya et år, men det var ingen store greier. Har ikke tenkt meg dit igjen.

For meg er Thailand mitt andre hjem. Jeg føler meg mye mer vel der nede enn her. Med sol og varme så retter jeg meg mer opp i ryggen. Og med den sykdommen jeg har så fungerer jeg bedre der nede. Der slipper jeg å bruke energi på å holde meg varm. Jeg slipper å bruke energi på å kle på meg mye klær.
Folk vet faktisk ikke hvor mye energi de faktisk bruker hver dag. De tar det mer for gitt at man kan gå opp og ned trappen.

Karon beach

Men uansett. I år var jeg seks uker i thailand.Hadde et lite håp om å bli lei av det på slutten, men det ble jeg ikke. Mamma og jeg dro 19 januar, tre uker før pappa og broren min kom. I de tre ukene var vi på karon. Siden vi skulle være der såpass lenge hadde vi ikke råd til å bo på hotell hele oppholdet. Så vi bodde på et gjestehus, og var veldig fornøyd med det. Så det skal vi gjøre neste gang også.

 

 

 

bang tao beach

Når pappa og broren kom, møtte vi dem på en annen strand. Bang tao het den stranden. Der er det utrolig idyllisk. Mye mindre folk enn det er på Karon. Problemet var at det stakk veldig i vannet. Det var på grunn av trådene fra maneter. Så det var nesten umulig å bade noen dager. Men jeg var såpass dårlig der at jeg lå mye på rommet. Dagen etter pappa og broren min kom, kom ei venninne av meg. Det var veldig hyggelig å ha henne der. Hun er en som forstår, og det er alltid like godt å ha sånne.

 

På karon kjenner vi en del lokal folk. Med dem har vi oppdaget steder som vi hadde gått rett forbi hvis vi ikke hadde visst om det. Et av de stedene er en reggae bar. Der er det live musikk, fireshow og mat. Utrolig hyggelig sted! Man bare setter seg på gulvet, og slapper av. Det er ett av yndlings stedene mine neddi der.  
75 stang bar

båt-tur til racha island:
Min kjære mamma tok tattovering :


Fireshow:Alt i alt, utrolig fin tur! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

17, Bærum

heihei :) Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits