Saras nøkkel

Har nettopp lest en utrolig fin bok, Saras nøkkel. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive den. Den var så god og trist. Man klarer ikke legge den ifra seg. Jeg anbefaler alle å lese denne boken! Skulle ønske den varte lengre, det var så trist å avslutte boken.Det som er verst er at dette har hendt. Ikke sånn som i boka, men det var mange jøder som ble tatt. Mange som har hatt vondt fordi de tror på noe annet. Sånn skal det ikke være. Uansett farge og tro så er man et menneske.

Filmen kom i vår på kino, har tenkt til å se den. Håper den er like bra som filmen! Denne boken fortjener det.

"Paris, 16. juli 1942. Sara er en ti år gammel jødisk jente som er tvunget til å låse inn lillebroren sin i et skap for å gjemme han for det franske politiet. Resten av familien blir arrestert. I 2002 kommer journalisten Julia Jarmond tilfeldigvis over historien om Sara og familien i forbindelse med at hun skal skrive en artikkel i anledning 60-årsmarkeringen av Vichy-aksjonen. Oppdagelsen tvinger etter hvert Julia til å stille en rekke spørsmål ved sitt eget liv. Boka er filmatisert."

 

Hvis du liker Gutten i den stripete pysjamasen, så kommer du til å like denne!

 

Én kommentar

Ellen

01.aug.2011 kl.23:02

Helt enig med deg Ellen. Hadde ikke lyst til å legge den bort da jeg var ferdig med den. Tror jeg kommer til å lese den en gang til.

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

17, Bærum

heihei :) Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits