What are words

Håper de fleste har hørt om Chris Medina! Han var med i amrikanske idol. Forloveden hans var i en bil ulykke, og ble hjerneskadet.

 

Etter idol kom What are words, en sang om han og forloveden. Utrolig nydelig! Må høres!

 
 
 
 
Ha en fin påske folkens!

 

6 kommentarer

Emilie Hexeberg

19.apr.2011 kl.15:08

love it !

Johanne - Komenterer tilbake!

19.apr.2011 kl.15:10

elsker den sangen :)

Silje

19.apr.2011 kl.16:06

herlig sang! men det er jenta som lagde innlegget også :) lille herligheten! :)

Elise kaitlin.

05.mai.2011 kl.23:57

Kjenner meg så sinnsykt godt igjen i innlegget under her "går det bra?". Jeg har også ME og får det spørsmålet 24/7 (går det bra?) hvertfall av venner. Jeg har mistet kontakten med utrolig mange og orker nesten ikke tanken på å møte folk igjen. Når jeg går ut, gjemmer jeg meg bak store solbriller og håper for guds skyld på at jeg ikke ser noen jeg kjenner. Det er ikke det at jeg ikke vil se vennene mine, men jeg orker faktisk ikke tanken på alt de spør om. Det er som oftes det samme. Heiii! Hvordan går det med deg?? Når skal du begynne på skolen igjen?? Hvilken skole skal du gå på isåfall? Føler du deg noe bedre nå???

Det er sinnsykt slitsomt, og ble nesten litt lettet da jeg leste innlegget ditt under her om det samme. Fikk sjokk at det faktisk er noen som skjønner hvordan det er. Så tusen takk for at du delte dette på bloggen din så jeg fikk lest det og slipper å føle meg så alene om det :)

Elise kaitlin.

06.mai.2011 kl.00:01

Ps. Her er link til et av innleggene mine som handler om det å være syk med ME og litt sånn. http://elisekaitlin.blogg.no/1300562890_me_myalgisk_encefalop.html

Kathrine

22.mai.2011 kl.11:38

Ble helt satt ut her....jeg bare synes den sangen er så skjønn, og jeg visste ikke at han skrev den til forloveden sin! Takk for at du la ut den, Ellen :0)

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits