Går det bra?

Går det bra med deg?

Går det bedre med deg?

.....

Det er spørsmål som jeg ofte får. Svaret mitt er alltid likt, jeg lever. Ofte har jeg lyst til å si at det faktisk ikke går bra med meg. At jeg er sliten og har vondt over alt. Men det svaret blir ikke likt. Man ser at hvis man sier at det ikke går så bra at de blir utilpass. At dette hadde de ikke forventet. Men så setter de på et smil og sier ?men du blir nok frisk snart, du må bare ha tålmodighet?.

 Lett for dere skal jeg si. Ikke dere som må leve med dette.

Jeg hører ofte at jeg er heldig som ikke går på skolen, for da slipper jeg lekser. Jeg vil heller gjøre mye lekser enn å sitte inne hele tiden. Men de vet vel ikke bedre, kanskje de tror at livet mitt er greit. Men det er det ikke. Livet mitt er faktisk ikke greit, det er urettferdig. Og det verste er at jeg ikke får gjort noe med det. Jeg kan ikke bare våkne en dag og si, nei nå skal jeg ikke være syk lengre. Da hadde jeg gjort det for lenge siden.

Har hørt eksempler der noen sier at de bare kan bestemme seg for at de ikke orker å være syk lenger. så blir de friske. Slik setter CFS/ME i et dårlig. Det er faktisk ikke så enkelt. Da har man ikke CFS/ME hvis man blir frisk på den måten. Dette er ingen psykisk sykdom, men fysisk.

Det finnes ingen behandlinger for oss som garanter gjør oss friske. Legene gir oss ikke svar på hva vi skal gjøre. Vi må finne ut alt selv. Skal det virkelig være sånn? Skal vi virkelig gå rundt( eller ligge i sengen) uten å få hjelp? Vi kan rope så mye som mulig,uten å bli hørt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits