Anbefalinger

De siste fire årene så har jeg hatt god tid til å lese bøker. Jeg er veldig fan av fantasy bøker. Syns det er spennende å komme i en verden hvor alt er mulig! En verden hvor man kan være hva man vil. Jeg digger vampyr serier og andre mulige ?figurer?.

Gone forsvunnet, må være en av de beste bøkene jeg har lest. Jeg anbefaler alle som liker fantasy til å lese den! Det handler om en by hvor alle over 15 år forsvinner. Alle barna under blir igjen i byen. De aner ikke hvor foreldrene eller søsknene sine er. Noen av barna begynner også å få krefter. Ja, jeg burde vel ikke avsløre så mye! Men les den! Det er en serie på tre bøker. Alle tre har kommet ut.

Skammarens dotter, handler om ei jente som kan se sannheten i øynene til folk. Ingen kan skjule noe i fra henne. Denne ?gaven? har hun arvet etter moren sin, som er skammar. Det er en serie på fire bøker. Jeg hører lydbok hver kveld med denne serien. Og det har jeg vel gjort i fire år. Jeg må ha lydbok for å slappe av. Jeg har prøvd andre lydbøker, men jeg liker best denne serien. Anbefales!

ps, den er på nynorsk!

 

 

Jeg skal prøve å legge ut flere anbefalinger J håper dere liker det!

Gi gjerne en kommentar om du har lest bøkene og hva du syns om de!

Ha en fin helg!

5 kommentarer

Kine

18.des.2010 kl.17:25

Fin blogg :)

susaar

18.des.2010 kl.17:34

Så fin blogg du har! :)

Blir veldig glad om du besøker min<3

Hilde

21.des.2010 kl.17:37

woow! du skriver utrolig bra, Jeg har kansje og fått Me :(
vert syk i over 2 måner og nermer seg 3, de finner ikke ut av noe å tat ultralyd og mr, og snart Ct, legen sa hun trodde det var ME men de vil ta 10000000 tester, arg, ikke noe kult så kjønner hva du mener når du skriver at du er lei!.. -.-
SKal forsette å følge bloggen din, lest gjennom ALLE inleggene dine :))
har bare ikke orker å kommentere alle, xD
da må jeg tenke så fælt

bokanbefaling!

30.des.2010 kl.17:40

jeg vil anbefale Percy Jackson bøkene :) jeg synes de er spennende. ikke alle er kommet ut på norsk ennå men de finnes på engelsk. jeg har bare lest frem til bok 3 av 5.

Camilla

03.apr.2011 kl.16:57

Jeg liker Skogland-serien av Thore Hansen, den er ganske lett å lese også.

Ellers:

Harry Potter (han som leser lydboken på engelsk har bra stemme, så den anbefales)

The Hitchhiker's Guide To The Galaxy: superartig, dog kanskje enklest å lese på norsk?

Sandman-serien av Neil Gaiman: dette er en grafiske noveller/tegneserier. De kan være litt små-groteske, og jeg tror de bare er på engelsk.. De handler om han som herkser over drømmer. Jeg syns serien er fantastisk, og jeg drømmer ofte bra etter å ha lest i den om kvelden :P Si ifra hvis du er interessert, så kan du låne nr. 1 av meg.

Du skrev du liker vanpyrer. Er det ikke en serie av Darren Shan? Cirque du freak, eller noe. Leste den første boken da jeg var yngre, og likte den godt! Ellers kan du jo sjekke ut seriene om Artemis Fowl, eller Stormbreaker.

:)

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits