Fire år

Fire år, og her er jeg fremdeles. For fire år siden på denne tiden følte jeg magesmerter. Magesmerter som ikke ville gå over. Magesmerter som jeg fortsatt har. På denne dagen for fire år siden ble livet mitt snudd på hode. Jeg savner det gamle livet mitt. Savner det å være aktiv. Jeg savner alt. Hvorfor måtte dette skje med meg?

Jeg har hatt medgang og motgang. Mest motgang. Ingenting går etter planen. Jeg har følt smerte. Fra hode bunnen til lilletå?a. Bare det å puste har vært vondt. Jeg har smerter døgnet rundt. Alt har blitt et ork for meg. Det å sette meg opp er slitsomt, jeg trenger lang tid til det.Hvis jeg skal ut en dag, så må jeg slappe av dagen før og etter. Jeg må hele tiden priotere. Må hele tiden tenke, er det verdt det? Ofte er det verdt det, andre ganger ikke.

Jeg har lært mye gjennom disse fire årene. Mer en dere kan tenke dere. Jeg ser ikke frem til nesetippen min bare. Jeg prøver å se de rundt meg. Det er faktisk ikke vanskelig å se om noen sliter. Man må bare åpne øynene sine. Og tørre å si noe. Si at du ser at du sliter. Ikke bare se på at andre sliter. Gjør noe med det! Det kan bety mer enn du aner.

5 kommentarer

Oline

11.nov.2010 kl.19:48

åå, vennen min, vi er egetlig litt søte mexicanos da!

du er super sterk, og jeg vet du kan klare å kjempe deg videre! glad i deg <3

Kathrine

11.nov.2010 kl.19:59

Klem til deg, Ellen

Mamma

11.nov.2010 kl.22:27

Det har vært litt av noen år vi har vært igjennom, jenta mi. Du er en av de tøffeste jeg vet om. Kjempeglad i deg Ellen.

Christine Mehlum

12.nov.2010 kl.02:41

Uff, dette hørtes ikke noe morsomt ut. Trist at en ung jente som deg skal slite med en så forferdelig sykdom! Jeg håper livet ditt blir bra, og du klarer å "venne" deg til et slikt liv.

Masse lykke til :)

Linda

18.des.2010 kl.21:27

Jeg synes du er utrolig sterk!

Selv om du er veldig utslitt så smiler du alltid <3 <3 :D

KLEMS <3 ^-^

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 16 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits