Hva får man CFS/ME av?

Forskere tror de har funnet årsaken for hvorfor/hvordan man får sykdommen CFS/ME. Mange forskere tror det er en psykisk sykdom. Tror det at vi er slappe og deprimerte. At vi ikke gidder å gjøre noe annet enn å ligge hjemme.

Da begynner jeg å lure, tror de virkelig at vi vil slite? At vi bare vil bli sett synd på? Kanskje noen bare vil bli sett synd på. Men det skal vel ikke straffe oss andre som faktisk er syke! Folk spør meg, er du sikker på at du ikke orker mer? Når jeg får det spørsmålet så blir jeg oppgitt. Hallo, selvsagt vet jeg det! Jeg har levd med dette i FIRE ÅR.

Og når folk kommer med ?gjør dette så blir du frisk?. Tror folk virkelig at det er så enkelt? F.eks. familien min. De mener at jeg bare skal flytte opp til dem i Møre og Romsdal, da blir jeg frisk. Har hørt den mye. Det er virkelig dårlig gjort å si sånn til meg. Hvorfor skal det være lettere for meg oppi der? For det første, så er det kaldt der, og da funker jeg dårligere. For det andre, der får man ikke den hjelpen som jeg får her. De tar feil. Beste stedet for meg å bo er thailand. Det er et sted hvor jeg funker. Jeg har det mye bedre nedi der. Er mye mer lykkelig der.

Men jo, det jeg skulle fortelle! Jeg har hørt litt om det XMRV viruset. Viruset angriper levende celler i immunsystemet, og aktiveres av infeksjoner og betennelser. Slik blir immunsystemet gradvis brutt ned. Det viser seg at de fleste med CFS/ME har det viruset i seg.

 

2 kommentarer

Stine

30.okt.2010 kl.14:03

Bli med meg å flytt til Thailand til neste år, så blir du frisk igjen =D

Stine

30.okt.2010 kl.14:54

kjempe fint innlegg:)

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

16, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 15 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits