Do you care?

Jeg vet at mange har linket til denne video'en. Men det vil jeg og. Når jeg så dette så ble jeg målløs. Kjenner meg mye igjen. Jeg har mye frustrasjon i meg, men jeg får det ikke ut. Det bare bygger seg opp inni meg. Jeg er stille når det gjelder sånt. Sår sjel. En som lider i det stille.

Kanskje jeg skal begynne å fortelle sannheten? Men hvordan kommer folk til reagere? Kanskje de kommer til å se anerledes på meg... Jeg vet ikke. Derfor sier jeg når noen spørr om hvordan det går : Jeg lever. Enkelt og greit. Folk forventer jo at jeg skal si at det går bra. Men hvis jeg sier at det går bra med meg, så lyver jeg bare.

Men men, dette var dagens klaging!

Pappa har bursdag idag, 10.10.10. Så har vært i Oslo og spist på resturante.Begynner egentlig i bli lei av pratet om 10.10.10! Så stort er det ikke da. Og på onsdag har jeg bursdag^^ 16 år^^ Wuhuuuu :)

Én kommentar

Oline

11.okt.2010 kl.12:11

I care

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

15, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 15 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits