ting som hjelper meg

Musikk er en av de tingene. Det fins så mange fantastiske sanger! Det som ligger bak teksten, det er bare helt utrolig!
Fix you-coldplay,

When you try your best but you don't succeedWhen you get what you want but not what you needWhen you feel so tired but you can't sleepStuck in reverse And the tears come streaming down your faceWhen you lose something you can't replaceWhen you love someone but it goes to wasteCould it be worse?


Som de sier, kan det bli verre? ja det kan det virkelig! Jeg er heldig som kan gå og snakke. Tenk å leve uten det? Det å ikke si sine meninger. Jeg får også mat hver dag. Jeg har famile og venner som er der for meg hvis jeg trenger det.

En annen ting som har hjulpet meg er bøker. Jeg har lest utrolig mange etter jeg ble syk! Jeg andbefaler til dere som liker fantasy, Mira. De bøkene er utrolig bra'e! Det går ikke ann å legge de ifra seg! Jeg leser egentlig for det meste fantasy, jeg syns det er utrolig spennedene. Komme i en annen verden liksom.
En annen bok jeg har lest handler om en jente, Regine Stokke. Jeg fulgte også med på bloggen hennes. Jeg ser virkelig opp til henne. Hun var så åpen på alt! Hun holdt hode oppe. Hun fikk skuffelse på skuffelse nesten hele tiden. Men hun opplevde mye som hun sikkert ikke hadde gjort hvis hun hadde blitt syk. Hvil i fred, Regine! Du er savnet.

Filmer har jeg også sett mye av. Det fins mange fine! Marley and me feks. Den er utrolig søt! Jeg ler og gråter til den filmen. Jeg har en hund som minner meg om den. Titanic er også utrolig bra! Jeg gråt skikklig mye på slutten av den. Mamma og jeg har også drevet å sett på Greys anatomi. En lege serie. Man lærer mye der, om sykdommer og sånt. Har kjøpt sesong fem av den nå. Blir hekta! Samme med sex and the city, digger de jentene! De er så morsome! Så hvis dere vil le å må dere se på dem!

18 kommentarer

Katrine

22.jul.2010 kl.15:34

Heihei ^^ Jeg kårer Årets klinelåt på bloggen min! :) Stikk innom en tur og stem på DIN favoritt! ;)

Elise

22.jul.2010 kl.15:38

Bøker og musikk, tror jeg hjelper meg mest her i verden. Kjempe fin blogg! : ))

mudprinsess

22.jul.2010 kl.15:40

syns du hadde et fint inlegg...:) trist med sykdommen din da:(

ellensittliv

22.jul.2010 kl.15:40

Elise: hva slags bøker liker du??:) noen du kan anbefale? takktakk^^

LifeDiary♥

22.jul.2010 kl.15:42

kul blogg :-)

kunne trengt et par faste lesere på min egen blogg ;o)

Katrine

22.jul.2010 kl.15:42

SV; Tusen takk for at du la igjen en kommentar og en stemme på bloggen min! :) Husk at det er lov til å stemme flere ganger ;) Ha en fiin dag ^^

Elisabeth

22.jul.2010 kl.16:04

syns det er ganske viktig å høre også jeg :)

Hilde

22.jul.2010 kl.16:05

Det som hjelper meg er å høre på musikk :) Utrolig bra kilde å søke trøst ;)

Har ikke vært inne på bloggen din før, men den interesserte meg, så her skal jeg nok innpå flere ganger! ;D

ellensittliv

22.jul.2010 kl.16:08

Elisabeth: ja det er sant! det glemte jeg.....

ellensittliv

22.jul.2010 kl.16:11

Hilde: takk takk :D har du noen forslag på bra sanger?

Ingrid209.blogg.no

22.jul.2010 kl.16:33

Hei, hva er ME egentlig??

Gode bøker: Sofies verden, twilight. osv.

Digger å lese!!!

Musikk og sang betyr masse for meg også.

Min favorittsang: Lena- Sattelite.
kjempe bra innlegg ellen :) ha en fin sommer videre :)

ellensittliv

22.jul.2010 kl.16:55

Ingrid209.blogg.no: Det stå lengre ned på bloggen :) Men kan skrive litt. ME er en sykdom. Kronisk utmattelsessyndrom. Så det ligger litt i navnet. Vi med ME har ikke mye energi til å gjøre noe. Vi har også mye vondt i kroppen siden den er utslitt. Og det hjelper ikke for oss å sove det bort eller å slappe av. Hvis vi gjør litt for mye en dag så ligger man kanskje rett ut dagen etter. Det fins ingen kur for ME. Og heller ingen fasit. Så vi må prøve ut selv. Og alle har det forskjelig.

Jeg syns Sofies verden var litt tung å lese, men jeg har lest andre bøker av han samme forfatteren. Jeg digger twilight! jeg leste tre'n på en dag xD sattelite var vinner av mgp? Jeg har litt delte meninger om den sangen egentlig. Vet ikke helt om jeg liker den eller ikke.

ellensittliv

22.jul.2010 kl.16:56

Esra: takk! du får ha en fin sommer du og! håper du kommer inn på skolen du vil på!

Silje <3

22.jul.2010 kl.17:17

Fin blogg :D Enig, sex and the city og marley and me er utrolig bra'e ;)

Ingrid209.blogg.no

26.jul.2010 kl.16:25

Takk for forklaring. Jeg er enig med at sofies verden er litt vanskelig. Siden du liker twilight du også, burde du lese/ se true blood. Jeg har ikke lest den, men ser på episodene. Kjempebra! PS. Hvis du lurer er det også om vampyrer. :-)

ellensittliv

26.jul.2010 kl.19:57

Ingrid209.blogg.no: hehe, jeg følger med på true blood! er på andre sesong :D utrolig bra serie!

Ingrid209.blogg.no

26.jul.2010 kl.20:45

Jeg er enig. Jeg skal begynne på sesong 2. Jeg syntes det er litt rart at det var rene som var morderen. Han var jo så snill liksom. Men siden du er på sesong 2. Lurer jeg på noe. På siste episode, ble Laffayet (eller hvordan det skrives) drept da?

Skriv en ny kommentar

ellensittliv

ellensittliv

15, Bærum

heihei :) Jeg er ei jente på 15 år. Jeg har en sykdom, ME heter den. Så jeg skal fortelle om hverdagen min med det. Hvis dere lurer på noe eller vil sende mail til meg så er mailen min ellen.blogg@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits